Betrouwbaar & representatief op wegTaxi

Niet alleen kunt u ons bellen als u een taxi nodig heeft in Vlaardingen maar ook in Schiedam, Maassluis, Rotterdam en de Europoort kunt u gebruik maken van onze taxi service. Wij beschikken over een groot aantal voertuigen (tot maximaal 8 personen) waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Dit kan op reservering maar u kunt ook contact opnemen met onze telefooncentrale om direct een taxi te bestellen.

WIJ VOERTUIGEN BESCHIKBAAR IN SCHIEDAM, VLAARDINGEN, MAASSLUIS, ROTTERDAM EN OMSTREKEN.

Groepsvervoer

Gaat u met meerdere personen op pad? Geen probleem, ook dan helpen wij u verder. Wij beschikken namelijk over meerdere grote voertuigen (tot maximaal 8 personen per voertuig).

Lees meer over groepsvervoer

Prijs afspreken?

Neem contact op met onze centrale voor meer informatie over de voordelige tarieven die wij hanteren voor vervoer op vaste trajecten zoals de luchthavens, cruiseterminals of stations.

Bestel direct 010-4354344 Mail voor meer informatie

Let op:
Per zondag 18 juni zijn de tijden dat onze centrale bereikbaar is aangepast. Van zondag tot en met donderdag is onze centrale bereikbaar tussen 06:00 en 21:00. Vrijdag en zaterdag blijven wij 24 uur per dag open. Dit zijn enkel tijden dat onze centrale niet bereikbaar is, reserveren voor deze uren kan wel nog steeds.
Meer over onze bereikbaarheid

  • Dag en nacht geopend
  • Vervoer naar stations, cruiseterminals en luchthavens
  • Groepsvervoer
  • VIP-vervoer
  • Zakelijk vervoer
  • Rolstoelvervoer

Betaal met creditcard